Recent Posts

    Avni Yıldırım Canelo - Idvvefddpwuozm : Canelo 5 mayıs'ta golovkin rövanşına hazırlanıyor.

    Avni Yıldırım Canelo - Idvvefddpwuozm : Canelo 5 mayıs'ta golovkin rövanşına hazırlanıyor.. Canelo alvarez'in son maçından sonra gündeme gelen, canelo vs avni yıldırım maçı olacak mı maçın 27 şubat'ta meksika'da canelo'nun doğduğu kent olan guadalajara'da gerçekleşeceğini söyledi. Will dazn approve yildirim as canelo's opponent? Peki, tarihe geçecek bir boks mücadelesi olacak olan avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda canlı izlenebilecek? Otoritelere göre, sıkletinde dünyanın en iyi boksörü olarak lanse edilen canelo alvarez ile, unvanını elinden almak için mücadele verecek dövüşçümüz avni yıldırım'ın öyküsüne bakalım. Meksikalı canelo alvarez ile karşı karşıya gelecek milli boksörümüz, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

    Avni yıldırım 5 ağustos 1991 tarihinde dünyaya geldi. Peki, tarihe geçecek bir boks mücadelesi olacak olan avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda canlı izlenebilecek? Canelo alvarez'in son maçından sonra gündeme gelen, canelo vs avni yıldırım maçı olacak mı maçın 27 şubat'ta meksika'da canelo'nun doğduğu kent olan guadalajara'da gerçekleşeceğini söyledi. Profesyonel boksör avni yıldırım, 28 şubat'ta wba ve wbc süper orta sıklet kemerlerinin sahibi meksikalı 'canelo' saul alvarez ile unvan maçı yapacak. Avni yıldırım ve saul canelo alvarez, karşı karşıya gelecekleri müsabaka öncesi tartıldı.

    Cp Wi3pmgayw9m
    Cp Wi3pmgayw9m from icdn.ensonhaber.com
    Birleşik süper orta sıklet dünya şampiyonu canelo alvarez, miami'deki hard rock stadyumu'nda 27 şubat'ta avni yıldırım'a karşı kemerlerini takacak. Avni ve canelo'nun bir dönem egzersiz arkadaşı olması da mücadeleyi farklı bir boyuta taşıyor. Avni yıldırım 5 ağustos 1991 tarihinde dünyaya geldi. Karşılaşmada kazanan canelo alvarez oldu. Otoritelere göre, sıkletinde dünyanın en iyi boksörü olarak lanse edilen canelo alvarez ile, unvanını elinden almak için mücadele verecek dövüşçümüz avni yıldırım'ın öyküsüne bakalım. Böylesine büyük bir yıldız ile ringe çıkmak avni yıldırım için büyük bir tecrübe olacak. Canelo'da öyle şansa tek yumruğa falan k.o olacak adam değil. Avni yıldırım ve canelo alvarez maçında ne oldu?

    Türk boks tarihinde çok önemli bir gece yaşandı.

    Avni yıldırım'ın meksikalı boksör canelo alvarez'e meydan okuması dünyada da büyük yankı bulmuştu. The wbc's mandatory contender of the division, avni yildirim, in a tweet from the wbc on tuesday on the information on canelo getting picked. Raundda knock down olan avni yıldırım, raund bittikten sonra doktor kararıyla müsabakadan çekildi. Meksikalı canelo alvarez ile karşı karşıya gelecek milli boksörümüz, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Canelo 5 mayıs'ta golovkin rövanşına hazırlanıyor. Canelo alvarez'in son maçından sonra gündeme gelen, canelo vs avni yıldırım maçı olacak mı maçın 27 şubat'ta meksika'da canelo'nun doğduğu kent olan guadalajara'da gerçekleşeceğini söyledi. Karşılaşmada kazanan canelo alvarez oldu. Avni yıldırım ve saul canelo alvarez, karşı karşıya gelecekleri müsabaka öncesi tartıldı. Birleşik süper orta sıklet dünya şampiyonu canelo alvarez, miami'deki hard rock stadyumu'nda 27 şubat'ta avni yıldırım'a karşı kemerlerini takacak. Canelo'da öyle şansa tek yumruğa falan k.o olacak adam değil. Otoritelere göre, sıkletinde dünyanın en iyi boksörü olarak lanse edilen canelo alvarez ile, unvanını elinden almak için mücadele verecek dövüşçümüz avni yıldırım'ın öyküsüne bakalım. Maçı avni alsa aşırı mutlu olurum ama avni bu maçı k.o yapmadan asla alamaz. Will dazn approve yildirim as canelo's opponent?

    Türk boks tarihinde çok önemli bir gece yaşandı. Peki, tarihe geçecek bir boks mücadelesi olacak olan avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda canlı izlenebilecek? Dünya boks konseyi'nin ortak aldığı kararla milli sporcumuz avni yıldırım ve canelo alvarez süper orta sıklette kıyasıya bir mücadele verecek. Dünya boks birliği (wba) ve dünya boks konseyi (wbc) süper orta siklet unvan maçında canelo saul alvarez ile avni yıldırım karşılaştı. Avni yıldırım'ın meksikalı boksör canelo alvarez'e meydan okuması dünyada da büyük yankı bulmuştu.

    Mq1dfkwenfolxm
    Mq1dfkwenfolxm from a4.espncdn.com
    Avni yıldırım ve canelo alvarez maçında ne oldu? Avni yıldırım, üçüncü rauntta rakibi alvarez'e mağlup oldu. Dünya boks birliği (wba) ve dünya boks konseyi (wbc) süper orta siklet unvan maçında kemerlerin mevcut sahibi 'canelo' saul alvarez ile türk boksör avni yıldırım karşı karşıya geldi. Avni yıldırım'ın meksikalı boksör canelo alvarez'e meydan okuması dünyada da büyük yankı bulmuştu. Mücadeleden canelo alvarez teknik nakavtla galip ayrıldı. Meksikalı canelo alvarez ile karşı karşıya gelecek milli boksörümüz, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Dünya süper orta siklet boks şampiyonu meksikalı boksör canelo ile türk boksör avni yıldırım dün gece miami hard rock stadium'da karşı karşıya gelirlerken, yıldırım canelo'ya 3 raunt dayanabildi. Profesyonel boksör avni yıldırım, 28 şubat'ta wba ve wbc süper orta sıklet kemerlerinin sahibi meksikalı 'canelo' saul alvarez ile unvan maçı yapacak.

    Canelo 5 mayıs'ta golovkin rövanşına hazırlanıyor.

    Peki, tarihe geçecek bir boks mücadelesi olacak olan avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda canlı izlenebilecek? Canelo alvarez'in son maçından sonra gündeme gelen, canelo vs avni yıldırım maçı olacak mı maçın 27 şubat'ta meksika'da canelo'nun doğduğu kent olan guadalajara'da gerçekleşeceğini söyledi. Avni yıldırım ve canelo alvarez maçında ne oldu? Florida eyaleti'ndeki miami gardens'taki hard rock stadyumu'nda, 27 şubat cumartesi'yi 28 şubat pazar'a bağlayan gece, saati ile 03.00'te başlayacak. Dünya boks birliği (wba) ve dünya boks konseyi (wbc) süper orta siklet unvan maçında kemerlerin mevcut sahibi 'canelo' saul alvarez ile türk boksör avni yıldırım karşı karşıya geldi. Müsabakayı canelo lakaplı saul alvarez kazandı. Avni yıldırım'ın perişan edeceği maçtır. Maçı avni alsa aşırı mutlu olurum ama avni bu maçı k.o yapmadan asla alamaz. Türk boks tarihinde çok önemli bir gece yaşandı. Raundda knock down olan avni yıldırım, raund bittikten sonra doktor kararıyla müsabakadan çekildi. Dünya boks birliği (wba) ve dünya boks konseyi (wbc) süper orta siklet unvan maçında canelo saul alvarez ile avni yıldırım karşılaştı. Dünya boks konseyi'nin ortak aldığı kararla milli sporcumuz avni yıldırım ve canelo alvarez süper orta sıklette kıyasıya bir mücadele verecek. Dünya süper orta siklet boks şampiyonu meksikalı boksör canelo ile türk boksör avni yıldırım dün gece miami hard rock stadium'da karşı karşıya gelirlerken, yıldırım canelo'ya 3 raunt dayanabildi.

    Avni ve canelo'nun bir dönem egzersiz arkadaşı olması da mücadeleyi farklı bir boyuta taşıyor. Canelo alvarez, miami, florida'daki hard rock stadyumu'nda 18000 kişinin izledii maçta üç raunt sonunda teknik nakavtla boksörümüz avni yıldırım'a karşı kazandı. Dünya süper orta siklet boks şampiyonu meksikalı boksör canelo ile türk boksör avni yıldırım dün gece miami hard rock stadium'da karşı karşıya gelirlerken, yıldırım canelo'ya 3 raunt dayanabildi. Böylesine büyük bir yıldız ile ringe çıkmak avni yıldırım için büyük bir tecrübe olacak. Canelo alvarez'in son maçından sonra gündeme gelen, canelo vs avni yıldırım maçı olacak mı maçın 27 şubat'ta meksika'da canelo'nun doğduğu kent olan guadalajara'da gerçekleşeceğini söyledi.

    Hmxx5iikfv7dfm
    Hmxx5iikfv7dfm from www.boxing247.com
    Ünlü türk boksör avni yıldırım'ın ünvan maçı için heyecan dorukta. Will dazn approve yildirim as canelo's opponent? Raundda knock down olan avni yıldırım, raund bittikten sonra doktor kararıyla müsabakadan çekildi. Profesyonel boksör avni yıldırım, 28 şubat'ta wba ve wbc süper orta sıklet kemerlerinin sahibi meksikalı 'canelo' saul alvarez ile unvan maçı yapacak. Müsabakayı canelo lakaplı saul alvarez kazandı. Avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda? Avni yıldırım 5 ağustos 1991 tarihinde dünyaya geldi. Dünya boks birliği (wba) ve dünya boks konseyi (wbc) süper orta siklet unvan maçında canelo saul alvarez ile avni yıldırım karşılaştı.

    The wbc's mandatory contender of the division, avni yildirim, in a tweet from the wbc on tuesday on the information on canelo getting picked.

    Will dazn approve yildirim as canelo's opponent? Mücadeleden canelo alvarez teknik nakavtla galip ayrıldı. Böylesine büyük bir yıldız ile ringe çıkmak avni yıldırım için büyük bir tecrübe olacak. Avni yıldırım canelo maçı ne zaman hangi kanalda? Dünya boks konseyi'nin ortak aldığı kararla milli sporcumuz avni yıldırım ve canelo alvarez süper orta sıklette kıyasıya bir mücadele verecek. Otoritelere göre, sıkletinde dünyanın en iyi boksörü olarak lanse edilen canelo alvarez ile, unvanını elinden almak için mücadele verecek dövüşçümüz avni yıldırım'ın öyküsüne bakalım. Avni ve canelo'nun bir dönem egzersiz arkadaşı olması da mücadeleyi farklı bir boyuta taşıyor. Avni yıldırım ve canelo alvarez maçında ne oldu? Ünlü türk boksör avni yıldırım'ın ünvan maçı için heyecan dorukta. Avni yıldırım, üçüncü rauntta rakibi alvarez'e mağlup oldu. Raundda knock down olan avni yıldırım, raund bittikten sonra doktor kararıyla müsabakadan çekildi. Avni yıldırım ve saul canelo alvarez, karşı karşıya gelecekleri müsabaka öncesi tartıldı. Dünya boks birliği (wba) ve dünya boks konseyi (wbc) süper orta siklet unvan maçında kemerlerin mevcut sahibi 'canelo' saul alvarez ile türk boksör avni yıldırım karşı karşıya geldi.

    0 Response to "Avni Yıldırım Canelo - Idvvefddpwuozm : Canelo 5 mayıs'ta golovkin rövanşına hazırlanıyor."

    Đăng nhận xét

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close